five persons riding camels walking on sand beside Pyramid of Egypt

Alle fortjener en rejse

De fleste mennesker her i landet kan godt lide december. Julemåneden. Klart. Der er mange julearrangementer. Der er også travlhed. De samme mennesker hader derimod november. Forståeligt nok. Den er kedelig. Våd, mørk, kold – ja temmelig ubehagelig. Det er en periode, hvor mange drømmer om at få et skud D-vitaminer ved at tage til syden og få sol på huden. Der er dog ikke så mange mennesker, der rent faktisk gør noget for deres D-vitamin balance i kroppen. De har glemt, at de kan kigge på afbudsrejser til fx Ægypten. Dernede er der sol og varme. En lille uge dernede kan sikre lidt ekstra D-vitamin! Og Ægypten i november er sikkert ikke ubehageligt varm.

Billig flybilletter i stedet

De fleste af os har også sådan en forestilling om, at charterrejser er noget, vi skal lede efter lige så snart, vi er kommet hjem fra sommerferien. Vi skal nemlig bestille næste års sommerferie. Så ved vi, hvor vi skal hen – og hvornår – og kan dermed tage det roligt. Det er helt fint.

Det er bare synd, at de fleste af os ikke også finder ud af, hvor mange billige flybilletter, vi kan få i november. Om det skal være til syden – eller bare et par dage i en storby er ikke afgørende her. Der er virkeligt mange gode tilbud, som vi bør overveje. Især os, der gerne vil væk fra det brutale vejr i november. Vi udnytter simpelthen ikke alle de muligheder, som vi har: Vi kan finde ret billige rejser til syden.

Vi kan finde afbudsrejser til meget eksotiske steder rundt om på kloden. Hvem ville dog ikke gerne til Australien i november? Det må vel være næsten sommer dér på det tidspunkt. Selvfølgelig kan vi også scanne alle de charterrejser igennem, som vi overhovedet orker – og måske finde en ekstra rejse? Ville det ikke være skønt at finde en charterrejse til Syditalien i februar? Måske Sicilien, hvor vinteren endnu ikke er i sigte? Ja, vi er bestemt ikke gode til at tænke væk fra vores fastlagte vaner.

Charterrejser kan sagtens skræddersyes

Men hvis det så sker, at vi får øjnene op for, at vi kan rejse uden for de ’fastlagte’ tidsrammer, så har vi mange gode oplevelser til gode: Vi kan nemlig finde billige rejser hele året rundt. Vi kan finde afbudsrejser af forskellig varighed. Vi kan også få charterrejser via rejsepriser.dk, som er skræddersyede til vores individuelle behov. Så: Der er ingen grænser. Bogstaveligt talt: Vi kan overskride landegrænser når som helst.

Vi skal bare huske at have pas eller anden rejsedokumentation med os. Og så er det bare op til os selv, om vi vil købe en afbudsrejse, en charterrejse eller en anden form for billig rejse. Der vil være måske være økonomiske, helbredsmæssige eller tidsmæssige årsager, der bevirker, at vi ikke kan benytte de mange forskellige tilbud, som findes, når vi vil ud at rejse. Det er os selv, der sætter grænserne for hvornår, hvordan og hvorfor vi skal på rejse. Det kan vi vælge at gøre noget ved – eller vi kan lade være.