Recovery Boots efter løb

Kender du Recovery Boots?

Du kender udmærket godt til den der udmattelse, du føler efter rigtig hård træning. Benene er ømme. Du føler dig træt og har mest af alt lyst til at give op. Du kan slet ikke tænke på, at i overmorgen kommer der en anden meget hård træningssession. Egentlig vil du helst ringe til din træner og fortælle ham, at du ikke kommer til træning. På den anden side ved du også godt, at hvis du gør det, så vil du fortryde det. I har arbejdet hårdt for, at du kunne nå så langt, som du er nu. Du er næsten klar til stævnet.

Overtrænet

Det, din krop forsøger at fortælle dig, er, at du har overtrænet. Du og din krop har brug for hvile. Din krop skal restituere. Men kan du blive klar til endnu en skrap træning? Normalt skal din krop hvile i op til 96 timer, inden du kaster dig ud i en lignende session. Du har bare ikke tilstrækkeligt tid. Er der noget, du kan gøre, for at dine ømme ben kan komme sig lidt hurtigere?

Du ved godt, at du skal gå en tur, også selv om du har lyst til bare at ligge på sofaen. Så du rejser dig, går en rolig tur sammen med hunden. Den varer en lille times tid. Du kan allerede mærke, at benene ikke er helt så ømme længere. Og det er fint.

De hjælper enormt

Alligevel, så burde du faktisk gøre lidt mere for dig selv, og de trætte ben. Du kan nemlig bruge et par Recovery Boots, som kan hjælpe dig til en hurtigere restitution. Hvis du ikke ved, hvad Recovery Boots er – klik her. Recovery Boots er et par ’støvler’, som du kan tage på benene, og som kan ’massere’ de ømme muskler. De kan programmeres, så ’massagen’ bliver mere eller mindre intensiv og af længere eller kortere varighed. Alt efter dit behov. Når du bruger Recovery Boots, sker der det, at der sendes signaler til dine muskler, som hjælper på blodgennemstrømningen. Dermed bliver der renset hurtigere ud i de affaldsstoffer, som kroppen har produceret under træningen.

Bruges til restitution

Der er mange topatleter inden for fodbold, cykling eller løb, som bruger Recovery Boots til at hjælpe sig med at restituere. Og det er fornuftigt nok. Det er jo ikke kun et spørgsmål om, at kroppen skal restituere efter den hårde træning. På længere sigt handler det også om at du skal forebygge sportsskader, der kan opstå på grund af træningen. Her er Recovery Boots, også meget nyttige. De sætter dig ganske enkelt i stand til at kunne bygge din krops væv og muskulatur, op til at kun klare de store udfordringer, som du giver den.

Og hvad gør man så med de her Recovery Boots? Ja, det er faktisk simpelt. Du trækker dem på benene. Sætter programmet, som er passende til dig i gang. Og imens de masserer dine benmuskler, kan du slappe af med at se en film, læse en bog eller lave lidt af det kedelige: Betale regningerne via din e-bank. Når dine Recovery Boots har masseret dine ben, slukker du for dem. Pakker dem væk. Og bruger dem efter næste træning.