Skousen og haven er gode sammen

Allerede da sidste sommer gik på hæld, vidste jeg, at den næste skulle være anderledes på særligt et område. Det var såmænd ikke fordi, jeg havde haft en dårlig sommer generelt, men der havde generelt ikke været nok styr på mine udendørsting efter min smag. Det skulle der laves om på.

Det har altid haft stor betydning for mig, at min have står flot. Jeg er et rigtigt havemenneske, som nyder at tilbringe tid på græsset eller på min terrasse. Samtidig kan jeg rigtig godt lide at have gæster, som kan opholde sig på mine udendørsarealer, hvor de skal føle sig velkomne. Jeg gik derfor på udkig efter ting, som kunne gøre min have flottere og mere behagelig.

Meget at spare

Jeg skulle på tilbudsjagt efter gode ting til haven, og da jeg tidligere havde brugt Skousen til at købe blandt andet hårde hvidevarer, valgte jeg at kigge her igen. Jeg var før blevet imponeret over det store udvalg, som Skousen tilbyder, ligesom priserne var rigtig lave også på rigtig kendte mærker. Det viste sig da også at være en god idé at vælge Skousen.

Skousen havde faktisk en forårskampagne kørende, hvor man kunne spare op mod 40 procent på en masse haveprodukter. Derudover var priserne i forvejen lave på siden, og der var et bredt udvalg opdelt i mange kategorier. Jeg kunne desuden bruge en rabatkode til Skousen, som jeg fandt gennem Rabatbanditten. Det gav mig yderligere procenter på mine varer.

Grill

Et af mine vigtigste projekter var at finde en rigtig god grill til terrassen. Da jeg ofte afholder grillarrangementer, både forår, sommer og efterår, skal jeg selvfølgelig have en grill, som kan rumme meget. Jeg havde følgende krav til min nye grill:

  • Stor og rummelig, så jeg kan lave mad til mange personer. Samtidig skulle den have flere lag, så man kan grille forskellige ting på samme tid.
  • Elegant af udseende. Mit ønske er, at grillen kan stå fremme uden at ødelægge indtrykket på min terrasse.
  • Et velkendt mærke, så jeg ved, at kvaliteten er i top.

Robotplæneklipper

Sommerens helt store projekt var dog at finde en ny plæneklipper. Jeg har en stor græsplæne, og når man regner timerne sammen, hvor jeg har slået græs, vil det nok blive rigtig mange. Jeg havde fået anbefalet at kigge på en robotplæneklipper af nogle venner, og da jeg opdagede, at Skousen udbød dem, begyndte jeg selvfølgelig at blive nysgerrig. Her var udvalget nemlig overraskende stort på disse finurlige skabninger.

Jeg har i forvejen en robotstøvsuger til indendørs brug, og den har fungeret rigtig godt for mig. Den har sparet mig for tid i hverdagen, fordi jeg har kunnet lade den 🔗 køre, når jeg var på 🔗 arbejde. Plæneklipperen ville til gengæld være til endnu mere gavn for mig, da jeg så kunne lægge timer andre steder i min have.

Jeg valgte en model, som kunne nå rundt i de kroge, min have gemmer på. Det blev også en plæneklipper, som havde en stor kapacitet, hvilket er nødvendigt i min have på mange kvadratmeter. Prisen var god, men det er en stor investering at lave. Jeg var dog heldig at finde en rabatkode til Skousen fra Rabatbanditten, og så valgte jeg at slå til. Det gav mig nemlig en noget mere overkommelig pris.

Alle mærker til små penge

Jeg købte også nogle andre småting til haven, som fx selvtændende lys og noget pynt til terrassen. Det hele var nemt at finde hos Skousen, og jeg var generelt positiv over deres udvalg og lave priser. Det er helt sikkert sådan, jeg vil gøre min have klar næste gang også.