Kjolen revnede til festen

Jeg havde fornøjelsen af at være til en fest med et par venner tilbage på Fyn for et par uger siden. Til festen havde jeg endda fornøjelsen af at have min ekskæreste med. Her knap et år efter vores brud er alt godt imellem os, og det var det mest logiske i verden at være hinandens plus en til festen. Til aftenen havde min partner sørget for at købe en ny og rigtigt flot kjole til festen i et sort og lille farvemønster.

Så langt så godt. Vi ankom sammen til festen sammen med venner og bekendte, men vi var desværre ikke nået særligt mange timer ind i arrangementet, før katastrofen ramte – og den splinternye kjole revnede fuldstændigt. Lige over ryggen revnede syningen mellem noget sort og lille, da min ekskæreste satte sig ned på en stol og åbenbart strakte kjolen lige lovligt meget. Heldigvis var det ikke noget, der gav nogle høje lyde, så det var de færreste, der nåede at opdage det. Kjolen blev meget hurtigt dækket på ryggen af en overtrækstrøje fra værtinden til festen, og da det alligevel var ved at være godt inde på aftenen, så det heller ikke unormalt ud på nogen måde.

Men da vi alligevel et par timer over midnat valgte at vende hjem ad igen, var det ikke glemt – min ekskæreste var ikke ligefrem jublende over, at hendes nye og ellers rigtigt flotte sort-lilla kjole var revnet allerede på den første aften..

Kjolen blev returneret dagen efter festen. Andre muligheder var der ikke – en så dyr modekjole skal holde mere end én aften.

Hvis du har revnet kjolen og mangler en ny, så kan vi anbefale at kigge på andpants.com