Det lækre kontor

Jeg har været henne på kontoret, hvor jeg skal starte på et nyt arbejde her midt i december. Det bliver spændende for mig at komme i gang med at arbejde igen. Jeg har været ude af arbejdsmarkedet i en del år. Jeg valgte nemlig at blive hjemme, så længe børnene var helt små. Men nu er de store nok til at kunne passe sig selv i nogle timer. Og jeg kan vende tilbage til arbejdslivet. Det bliver rart at komme væk fra hjemmets 4 vægge. Det bliver rart at få nye kollegaer, og det bliver rart at kunne bringe nye indtryk med mig hjem.
Jeg har fået arbejde som sekretær på lokalavisens redaktion. Det er sjove folk. Også lidt krævende at have med at gøre. Men jeg glæder mig.

Sikke et kontor

Jeg får et kontor, der ligger i forlængelse af receptionen. Jeg vil kunne se, hvem der kommer og går, og jeg vil kunne høre, hvad der bliver talt om. Det er et flot kontor. Et lækkert hævesænkebord og en meget smart kontorstol – kan se den er købt hos https://justmore.dk/. Jeg håber, at jeg kan leve op til deres forventninger til mig. Men hvorfor skulle jeg ikke kunne det? De har lovet mig, at jeg får et par ugers indkøringstid. Det kan nemlig være meget krævende at holde styr på nogle af journalisterne. De kan være ret glemsomme, så det er noget med hele tiden at holde styr på, hvor de er, hvem de skal tale med, og hvornår. Og så skal jeg naturligvis kunne finde dem, hvis der dukker noget helt uventet op.

Et skema til opslagstavlen

Jeg har brugt et par dage på at lave sådan et skema, som jeg kan sætte op på min opslagstavle. Det skal vise, hvor journalisterne er, hvornår de har møder og den slags. Det skal samtidig vise alle andre, hvornår de har redaktionsmøder, og hvornår de har deadlines. Det er faktisk ikke så nemt at lave sådan et skema. Det er jo ikke bare at skrive ind, at fra kl. 8 til 9 er der møde med den eller den. Eller at den eller den journalist er til møde ude i byen. Det er nærmest lidt, som en matrice, der hele tiden ændrer sig. Så jeg har bedt om at få en lidt mere moderne opslagstavle. Sådan en med magneter, der nemt kan flyttes rundt. Den nuværende opslagstavle er bare sådan en gammeldags en, der er lavet af kork. Med hessian på. Den ser forfærdelig ud. Hører slet ikke hjemme i det flotte kontor. Så det skal der altså laves om på.

Styr på det

Ja, jeg skal nok få styr på det. Jeg glæder mig til at komme i gang. Som et lille barn til juleaften. Jeg får dog ikke tid til at se tegnefilm af Walt Disney. Jeg får meget travlt. Jeg får sikkert også nogle meget lange dage. Der sker jo hele tiden noget her i området, som der skal skrives artikler om i avisen. Og så skal jeg jo også finde tid til at tale med annoncører, der gerne vil have mere eller mindre reklameplads.