Planlægge rejser

De fleste af os har nok en idé om, at vi gerne vil lægge 2020 bag os, og komme godt i gang med 2021. Og en måde at gøre det på: At planlægge rejser allerede nu. Det har jo været et helt skørt år. Og selv om vi skrev historie, sammen med Covid-19, så tror jeg, at vi længes efter at kunne bevæge os helt frit igen. Du ved, bare at kunne rejse ud i verden og nyde nogle dage eller uger et andet sted. Jeg længes i hvert fald efter det. Og jeg sætter min lid til, at jeg vil kunne rejse i 2021. Bare tanken om, at jeg kan sætte mig ved min computer, åbne for et rejsesite og finde flybilletter til et eller andet sted – og købe dem uden frygt for at strande der på grund af aflysninger af afgange – får mig til at smile.

Fly til Berlin

Vil det ikke være skønt bare at kunne søge på Google efter ”Flybilletter til Berlin” og så få en lang række valgmuligheder. Så kan man jo selv vælge om, det skal være de billige flybilletter eller de lidt dyrere, man vil købe. Mon ikke det kommer an på pengepungen og rejsetiden?

Jeg ville ikke selv købe de billigste, hvis det vil tage mig en hel dag at komme til Berlin, fordi jeg skal mellemlande og vente i mange timer på næste afgang i en lufthavn. Omvendt, så ville jeg måske vælge den billigste flybillet, hvis rejsetiden kun er et par timere længere. Fx hvis jeg ville til Brasilien. Eller Vietnam.

Ja, jeg glæder mig, at vi kommer godt i gang med 2021. Ikke at 2020 kun har været et dårligt år. Det har bare været et meget mærkeligt år. Selv jeg nåede ikke at komme på min årlige ferie til et eksotisk sted. Det, er jeg helt sikker på, bliver muligt i det kommende år.