Påske

Mærkevarer til Påske

Om ganske få uger er det påske. I har inviteret hele familien til den traditionelle påskefrokost, hvor der selvfølgelig skal serveres lam. Du har da også allerede fundet en lækker opskrift på langtidsstegt lam. Den skal afprøves i år. Ikke noget med den traditionelle lammekølle i fad. Du har også været ved at kigge sølvtøjet igennem. Det skal pudses. Og ja, du kan faktisk godt lide at gøre noget ud af borddækningen. Det skal være et smukt frokostbord, som I kan sætte jer om og nyde frokosten sammen. I det hele taget kan du godt lide, at omgivelserne skal være smukke. Du mener, det hjælper, til at jeres gæster føler sig godt tilpas, når de er hos jer.

Nyt til køkken og bord

Da I bliver 18 mennesker omkring spisebordet, har du dog behov for noget nyt køkkengrej. Du har blandt andet brug for nogle ildfaste fade som servere lammet i. Det er jo et helt lam, der bliver stegt i år. Men hvor kan du finde smukke ildfaste fade, som ikke vil vælte budgettet for hele april måned?

Du ved selvfølgelig, at du kan gå hen til den nærmeste isenkræmmer og se efter fade der. Men ved du også, at der ret ofte er mange varer på tilbud hos isenkræmmerne? Prøv at søge lidt på nettet – hvor du måske bruger frasen ”Isenkram udsalg”. Det sker ofte, at de har flotte varer på udsalg, og du kan være heldig at gøre et røverkøb. Måske er det der, du finder de serveringsfade, du har brug for. Måske skal de ikke være ildfaste. Måske skal de bare kunne tåle at blive holdt lune i ovnen.

Mærkevarer på tilbud

Og er du en af os, der godt kan lide, at vi har mærkevarer i vores køkken, så søg da efter ”tilbud på mærkevarer”. Jeg er sikker på, at du kan finde lige præcist de fade, du har brug for. Ligesom du også kan finde mange andre sjove og spændende ting til køkkenet eller til påskebordet.

Hvad med et par smukke krus til kaffen, der skal serveres efter frokosten? Det behøver jo ikke at være kaffekopper sådan med underkop, og kop, alle skal drikke kaffe af. De fleste kan faktisk bedst lide at få et krus kaffe. Du skal nok finde noget, du også kan få brug for en anden gang – eller som du ender med at bruge hver eneste dag. Enten fordi det er en smuk genstand – eller fordi den er meget mere anvendelig end du først havde troet. Fx det der par smukke kaffekrus.

Derfor: Du behøver ikke at rende ned til isenkræmmeren lige med det samme. Lav lige en lille undersøgelse på nettet, hvor du finder forskellige tilbud på mærkevarer, som tiltaler dig. Du vil måske skulle besøge to forskellige isenkræmmere. Men er der nogen, der har noget imod det? Det er jo altid en dejlig oplevelse at kigge på isenkram udsalg i de fysisk butikker. Ja, jeg har bare givet dig et godt råd. Nu vil jeg blot ønske dig og din familie god påske. Jeg håber, at lammet bliver en kulinarisk succes.