Hjemmesider med bremse

Nu er jeg ikke ekspert udi det der med hjemmesider, så jeg må forlade mig på dem, der er. Og der kan man jo så tage grueligt fejl af og til – og det skulle jeg lære, at der faktisk er mange, der gør. Nå – men jeg må hellere starte med begyndelsen, og jeg lover at gøre det kort. Jeg skulle bruge en hjemmeside med butik til min cykelforretning Cykelpedersen, og jeg henvendte mig til t stort bureau, da jeg er af den opfattelse, at tingene skal laves rigtigt og af professionelle.

De leverede mig en hjemmeside med butik, og tiden gik – men jeg kom aldrig rigtig ind på de der søgeresultater i Google, så til sidst tog jeg fat i et firma, der er specialister i den slags – concept-i.dk Der fik jeg en god forklaring, der blandt meget andet handlede om, at min hjemmeside ganske enkelt var for langsom i Googles øjne. Det kunne jeg jo ikke helt få til at passe, for jeg havde jo betalt en formue hos et stort webudviklerfirma. Men det blev dokumenteret, så selv jeg kunne forstå det.

De anbefalede en såkaldt hastighedsoptimering sideløbende med det arbejde, de skulle lave for mig, og de var så ærlige at sige, at selvom de godt kunne hjælpe, er der en dansk ekspert på området, der er meget dygtigere til den slags: Kim Tetzlaff.

Nå – jeg tjekkede selvfølgelig lidt op på den sag, og han har faktisk et fantastisk ry – se her for eksempel. Jeg tog fat i ham, og han gav et godt tilbud (selvom jeg syntes, det var unfair, at jeg skulle et andet sted hen end webbureauet for at få det løst).

En uge senere meldte han klar, og min hjemmeside var som på steroider! Sammen med det arbejde, som SEO firmaet lavede, ændrede det alt for mig, og i dag ligger jeg lunt i svinget på Google og sælger en masse.

Jo – hastighed ER vigtig på både cykler og hjemmesider 🙂