Ny kæreste på rejsen

År tilbage en tidligere kollega – som var meget efter bogen hvad angår dating – indrømmede, at hun og hendes nu mand tog en impulsiv tur og købte flybilletter til Thailand og nød strandene en god uge. Jeg kunne slet ikke forstå, at hun ville tage den chance og tænkte derefter, at det mest interessante, jeg havde gjort for nylig, var at se min kærestes bedstemor optræde i en lokal opera. At høre hende tale om hvor sjov den tur var gjorde indtryk på mig og fik mig til at indse, at jeg måske skulle prøve noget andet og mere end en middag og en biograftur.

Nogle år senere chattede jeg på Google med en fyr, som jeg kun havde været på 4 dates med, men jeg kunne godt lide ham. Vores dates indeholdt timer af god snak. Det lod til, at vi havde meget til fælles med interesser og sådan, og jeg havde Googlet ham godt og grundigt. Dette var lige før påske, og vi havde begge nogle fridage og begyndte at se efter billige flybilletter til Malaga (fandt dem her). Var jeg virkelig på vej på ferie med en person, som jeg dårligt kendte? Men jeg følte mig blot spændt og var ikke forskrækket over at gøre det. Og jeg gjorde det!

Levede vi så lykkeligt til verdens ende? Nej, det ebbede ud stille og roligt, men vi havde en dejlig ferie, og det at tage af sted sammen på fere gjorde, at vi hurtigt kom til at lære hinanden at kende, og det var bestemt mere spændende end bare at gøre det i København, hvor vi begge boede. At dele et værelse giver også mere tæthed og facaden kommer hurtigt af, når I ser hinanden med morgenhår etc.

Det kunne også have gået sådan, at vi ikke kunne finde ud af at holde ferie sammen, men sådan gik det heldigvis ikke. Hun er i øvrigt ret slem til at bruge penge, så hun tager af og til et lån. Hun bruger nettet til at finde billige lån i øvrigt.

Hvad med dig? Har du prøvet at holde ferie med en ny kæreste?