Lån penge på nettet

Hvilke lån kan man få på nettet

Når du vil låne penge på nettet frem for at gå i banken, så er der stor forskel på de forskellige låne muligheder. I banken har du mulighed for at få flere forskellige låntyper. Der er for eksempel billån, boliglån, forskellige former for forbrugslån, ungdomslån og så videre.

Når du der i mod søger om et lån på nettet, kan du sagtens søge på eksempelvis billån, og der vil komme flere valgmuligheder frem. Men der er ikke et generelt billån hos de forskellige finansieringsselskaber på nettet.

De lån, du finder på nettet bliver alle lagt under samme benævnelse, et forbrugslån.

Der er ikke forskellige renter, gebyrer og omkostninger på lånet, uanset hvad du vil bruge pengene til. Med disse lån er du altså meget mere frit stillet og skal ikke tage stilling til om det nu skal være det ene lån eller det andet.

Hvor meget vil du låne?

Det eneste du skal, er at finde ud af hvor mange penge du ønsker at låne. Opfylde de krav de stiller til dig som kunde og så sende en ansøgning med de relevante oplysninger til finansieringsselskabet. Efter ganske kort tid, ca 30 minutter, så får du besked om du er blevet godkendt til lånet og efter få bankdage har du pengene.

På nettet er der ingen rammer for hvad du må bruge pengene til, det bestemmer du helt selv. Så er det nemt at søge, det går hurtigt og du skal ikke stille sikkerhed for lånet. Men denne frihed og få krav koster selvfølgelig penge. Alle lån på nettet er en del dyrere end et banklån.

Skal man stille sikkerhed ved køb på kredit?

Mange der skal til at købe f.eks. en ny vaskemaskine, fordi den den gamle er gået i stykker, har ikke altid sparet op til denne ekstra udgift. Da det ofte kommer bag på folk når det sker. Et banklån kan de ikke få på grund af for lidt eller uden indtægt og lønseddel. Hvad skal man så gøre?

Heldigvis kan man i rigtig mange forretninger købe på afbetaling. Normalvis skal man ikke stille nogen form for sikkerhed for at købe. Men ved større ting som hvidevarer, møbler, tv eller bil har de fleste forretninger allerede sikkerhed for købet.

Uden sikkerhed

Når du underskriver afbetalingskontrakten, vil der være skrevet et ejerforhold. Og det betyder at indtil du har betalt alle afdragene, så ejer forretningen varen, selvom du får varen med hjem med det samme.

På den måde har forretningen selv sørget for sikkerhed for pengene, hvilket så igen betyder at såfremt du ikke betaler dine afdrag så har forretningen lov til at hente varen, da kontrakten er misligeholdt. Indtil varen er betalt må du heller ikke videresælge eller pantsætte varen, den er jo ikke din.