Online gambling – held eller evner?

Den online spilindustri er efterhånden ved at være vokset til det enorme. Det popper op med nye bettingfirmaer, pokersider, online casinoer og meget andet rundt omkring. Grunden til de mange nye virksomheder indenfor spillebranchen må jo være, at der er nye kunder at hente hele tiden. Der er rigtig mange mennesker, der gambler online. Og der er da heller ikke nogen tvivl om, at langt de fleste taber penge på det. Ellers ville spillefirmaerne jo heller ikke kunne køre rundt. Men er det hele kun baseret på held? Eller handler online gambling rent faktisk også om evner?

Selvfølgelig afhænger det af, hvilken form for online gambling du kaster dig ud i. Hvis du bare spiller på rouletten, så kan du være sikker på, at det hele afhænger af held. Du kan på ingen måde have effekt på, hvilket nummer bolden lander på. Så det er rent gætværk, og dermed har det kun noget med held at gøre. Så er der også de online spilleautomater, og de falder også indenfor samme kategori. Der er mange, der sidder og jagter den store gevinst på dem, men det er langt de færreste, der er så heldige at vinde. Igen har du ikke nogen indflydelse på udfaldet, og dermed er det kun et spørgsmål om held.

Men er der så noget, der handler om evner? Ja, det er der i den grad. For der er stadig online gambling som poker og betting tilbage. To ting, som mange mennesker verden over hver dag tjener rigtig store penge på. Så hvis du vil tjene penge på online gambling, så kan det være en af de to ting, som du skal specialisere dig indenfor. Bare herhjemme i Danmark har vi efterhånden en del professionelle pokerspillere, og når det er noget, man kan blive pro indenfor, så er det bestemt ikke et spil, der kun handler om held. Held er en del af det, men langt størstedelen af poker handler om evner. Evner til at analysere spillet, analysere modstanderne og spille fejlfrit.

Og hvad angår betting, så kan man jo bare se, hvor gode de ofte er til at generere et overskud i tv programmerne, hvor de har stærke spillere indover til at lave ugentlige bets. Rigtig ofte lander de på en tilbagebetalingsprocent på over hundrede, hvilket altså vil sige overskud. Og der er ingen, der siger, at absolut er fodbold, du skal spille på. Man kan efterhånden bette på rigtig mange sportsgrene, og hvis du bare er helt hjemme i ishockey eller hestevæddeløb, så er det jo bare det, som du kaster dig ud i. Begynd eventuelt at følge nogle af de eksperter, som er på tv, og se hvordan de spiller, og hvilke overvejelser de gør. Det er ikke noget, man kan nøjes med at bruge en halv time på en gang om ugen. Hvis du vil tjene gode penge, så er det en fuldtidsbeskæftigelse. Og igen, så handler det mest af alt om evner og mindst om rent held.