På tilbudsjagt

Normalt er jeg ikke tilbudsjæger. Men i år er det ligesom blevet en sport for mig at finde og bruge de gode tilbud, man får under sommerudsalgene. Vi har jo været temmelig begrænsede i, hvad vi må eller ikke må her i år. Altså med hensyn til at rejse og den slags. Og det har betydet, at jeg selvfølgelig heller ikke er taget på ferie. Det plejer jeg ellers. At tage 14 dage ned til Spanien eller Portugal. Men ikke i år. Og noget har jeg jo skullet lave i min ferie. Rengøring og oprydning er ikke særligt spændende at bruge feriedagene på. Så selvom jeg har vænnet mig til at støvsuge, støve af og gå godt efter i hjørnerne, så har jeg haft rigeligt med tid til at gå ud og shoppe.

Fylde tiden

Hvad ellers? Feriedagene har jo ikke just været præget af vejr til at tage til stranden. Og shopping kan jeg faktisk godt lide. Så jeg har brugt en del af ferien på at finde de gode tilbud. Fx så var der en tøjforretning, der holdt udsalg, og hvor jeg fandt nogle virkeligt søde nederdele til virkeligt gode priser. 50% billigere end den normale pris. Rart, de kommer ind handy til næste år, hvor jeg sikkert godt kan rejse sydpå igen.

Jakker og stort tøj

I går så jeg så et virkeligt godt tilbud på jakker til mænd. Det var i en specialforretning med tøj til store mænd: https://www.storedrenge.dk/ . De skiltede med, at der var jakker, der var nedsat med mere end 70%. Det kan man da kalde for udsalg. Jeg gik ind i butikken og kiggede efter jakkerne. Jeg fandt dem også, men de var lidt sølle at se på sådan umiddelbart.

Min tanke var, at jeg ville finde en jakke til min kæreste. Han er meget høj. Men han er altså også ret kræsen, hvad angår tøjet, han går i. Og jeg kunne med det samme se, at han ikke ville bryde sig om de jakker, der var på udsalg.

Smarte sommerjakker

Til gengæld så jeg ved et andet bøjlestativ, at der var nogle smarte letvægtsjakker til sommerbrug. De var naturligvis ikke nedsat. Og de var faktisk også dyre. Men der var én, som jeg kunne se min kæreste, ville blive glad for at eje. Så jeg købte den. Betalte med mit kreditkort og fik den med mig hjem. Der blev sat byttemærke i, så jeg er sikker på, at jeg ikke har brugt mine penge til ingenting. Han kan bytte den, hvis han ikke kan lide dens farver, eller hvis den alligevel ikke passer ham. Det sidste, er jeg dog sikker på. Den er stor nok, og lang nok i ryggen til ham.Perfekt til når han skal danse rundt 🙂

Jeg giver den til ham i morgen. Bare sådan. En ekstra gave, fordi han er sød. Og fordi jeg har råd til at give ham gaver. Nu skal jeg så bare lige finde ud af at pakke den ind, så den bliver en rigtig gammeldags blød pakke. Du ved med sløjfe og brunt papir. Sådan som de pakker, man fik til jul af sin bedstemor, der altid havde strikket en hæslig sweater til én.