Bedste service i Vanløse

Vi havde lejet et hus i 4 år. Det var et dejligt hus, og vi var glade for at bo der. Ejeren var blevet udsendt til et sted i Asien i kraft af sit job og var glad for, at han fandt gode lejere. Men nu er det jo sådan, at alt har en ende. Og efter næsten 4 år måtte vi begynde at lede efter et andet sted at bo. Vi har den overbevisning, at vi vil bo godt og behageligt, men vi vil ikke eje vores bolig. Det kræver lidt mod. Mange køber en bolig, fordi de ser det som en sikkerhed (og en investering) for deres familie eller den fremtid, de ønsker sig.

Et eventyr

Vi ser vores bolig som et eventyr. Vi kan godt lide at bo forskellige steder. Vi kan også godt lide at få nye venner. Og vi er gode til at være sociale og deltage i det lokale liv. Så her efter næsten 4 år i den bolig, som vi har nydt, skal vi nu flytte igen.
Nu er det bare sådan, at når man ved det, så kan man godt lade tingene stå lidt – kan vi sige: uplejede? – hen. Det skete i hvert tilfælde for os. Fordi vi ved, at vi skal flytte om få måneder, har vi fokuseret på, at vi skal finde en ny bolig. Og det har betydet, at den bolig, som vi stadig har kontrakt på, er rykket ned på prioriteringslisten.

MEM polerer vinduerne

Vi har fx ikke sørget – endnu – for at pudse vinduerne godt efter vinterens dårlige vejr. Vi har heller ikke sørget for at få luget ud i haven, efter at foråret virkeligt er kommet. Inden jeg fortæller, hvordan jeg fandt den bedste vinduespudser i Vanløse – MEM Polering, skal jeg lige fortsætte historien.

Det skal vi naturligvis have gjort noget ved. Det ville være uhæderligt ikke at gøre det. Vi har jo skrevet under på, at vi afleverer boligen i samme stand, som vi fik den i.

Derfor har jeg været på havearbejde i de weekender, hvor vi ikke har været ude for at se på boliger. Og jeg har sorte negle. Det kan ikke undgås, når man passer haven og luger ud. Jeg er til gengæld også kommet i god form. Alt det her med at bøje sig ned og rykke ukrudt ud af jorden er god træning. Måske ikke lige den form for træning, som din personlige træner anbefaler. Men god nok til mig. I næste uge skal vi så have pudset vinduerne. Jeg er ved at lave en lille markedsundersøgelse: Hvor mange firmaer findes der i Vanløse, som tilbyder rengøring og vinduespudsning? Man skal jo have rene vinduer overalt, ikke?

Søg og du skal finde, ikke?

Foreløbig har jeg googlet: ”Vinduespudser Vanløse” og jeg kan se, at Google svarer med 193.000 resultater. Det er løgn. Så mange firmaer findes der slet ikke i Vanløse. Jeg kan dog se, at de første på listen faktisk er vinduespudserfirmaer, der er aktive i Vanløse. Hvad det så er henne på side 3, gider jeg faktisk ikke undersøge. Det, der er vigtigt, er, at jeg finder et firma, der kan komme og pudse vinduer hos os, inden vi skal aflevere boligen til dens ejer.