Cykeltilbehør ja tak

Hvis man er en rigtig cykelentusiast, er det ikke bare cyklen, der skal være perfekt. Det ved enhver, der har en interesse i at gøre tingene godt for sig selv, og så er det ligemeget, om det handler om en interesse for lystfiskeri, fletning eller cykling: Man må aldrig gå ned på udstyr!

For mit vedkommende sker det så heller ikke, for dels er jeg ret velhavende, og dels kender jeg det perfekte sted at købe cykeltilbehør – BCW.DK. Når jeg skriver, at det er perfekt, er det fordi BCW har den der unikke kombination af kæmpe udvalg, topkvalitet og ganske attraktive priser.

Hvad betyder BCW?

Det er faktisk en forkortelse for Bausager Cycling World, og Bausager er et kendt og respekteret navn blandt både motionscyklister og cykelryttere på højere niveau. Deres hjemmeside er også en webshop, og jeg kan svømme helt hen i begejstring over de ufatteligt mange dejlige cykelsager, de har.

Mere end bare cykeltøj

Det er klart, at de har et stort udvalg af cykeltøj – se selv her: http://www.bcw.dk/shop/73-cykeltoej/ – men de har også en masse andet spændende grej til for eksempel triathlon og den slags. For en cykelentusiast som jeg, er det selvfølgelig også lækkert, at de har cykler og reservedele på lager – man ved jo aldrig helt, hvornår man sådan lige kommer til at mangle, vel?

Hvorfor cykler jeg?

uha – det er der mange grunde til. I flæng kan nævnes, at jeg nyder den måde at opleve mine omgivelser på, at jeg får ufattelig megen god motion ud af det og – ikke mindst – at jeg møder mange herlige mennesker via den cykelklub, jeg er medlem af, som arrangerer cykelture overalt inkl. udlandet. Det har jeg megen fornøjelse af!

Efterhånden har jeg opbygget mig et godt udvalg af cykeltøj, hjelme og andet, der jo hører til, men da jeg er en gal mand, når det gælder det nyeste nye, køber jeg alligevel tit mere, og det gør jeg efterhånden kun hos BCW.