Lån til cykel

Lån til cykel kan du blandt andet over nettet, hvilket mange danskere gør. Det er både nemt, enkelt og hurtigt at låne penge over nettet til din cykel. Du kan sagtens låne helt op til 50.000 kroner uden sikkerhed til din cykel over nettet.

Det kan du gøre fra din tablet, bærbar eller smartphone, hvilket betyder, at det er nemt og hurtigt at låne penge over nettet. Du kan med høj sandsynlighed lave en ansøgning på 5 minutter, optage lånet på 15 minutter og få pengene overført samme dag til din bankkonto. Du skal ikke i banken eller snakke med en bankrådgiver, før du kan låne penge.

Lån til cykel og alle andre forbrugsgoder hos en af nedenstående låneoversigter.

Ovenstående låneoversigter sammenligner de mest populære online lån, som forbrugslån og kviklån.

Rentefri lån til cykel

Du kan muligvis være heldig at finde et lån helt uden renter til din cykel. Men du skal stadigvæk være opmærksom på lånets omkostninger. Der kan nemlig være høje gebyrer på lånet og derfor kan lånet stadigvæk have en høj ÅOP – årlige omkostninger i procent. Du kan muligvis finde et afdragsfrit lån til din cykel hos cykelforhandleren. Det er ikke sikkert, at du kan finde et afdragsfrit lån, men du kan bestemt prøve at finde et.

RKI

Lån til cykel trods af RKI er ikke lige muligt sådan lige, da du er registreret som en dårlig betaler. Derfor har du ikke mulighed for at kunne optage et lån til din cykel sådan lige. Der er nemlig ingen pengeinstitutter, der er interesseret i at give dig et lån til din cykel, når du er registreret som en dårlig betaler, der skylder andre kreditorer penge.