Besparelser på værktøj

I min efterhånden ikke så lille endda cykelbiks har vi et pænt stort værksted, hvor vi reparerer cykler (surprise…). Vi reparerer også en række andre beslægtede ting som kørestole, legetøj etc. Og vi bruger mange penge på 🔗 værktøj. eller rettere: Vi brugte mange penge på det. Nu har vi fundet en metode til at spare både penge og tid – og dermed dobbelt penge, for tid er jo penge, ikke?

Værktøj leveret lige til døren

Min svoger er jo håndværker med eget firma, og en dag sad vi og talte forretning over en kold øl. Han fortalte mig om en butik på nettet, der sælger stort set alle typer af værktøj: E-værktøj. Han havde nogle måneder forinden lagt et par prøveordrer der for at teste service og leveringstid, og han fortalte, at han sparede i hvert fald 10% og ofte mere på værktøj af samme mærker og kvalitet, som han var vant til at købe.

Fidusen – udover den åbenlyse besparelse – var for ham, at han ikke længere skulle bruge egen eller svendenes tid på at køre i byggemarked eller lign. for at købe nyt værktøj. Han havde faktisk kalkuleret lidt på det og konstateret, at han sparede 2,7 timer om måneden ved det. Og det er altså 2,7 timer, han kan udfakturere på svendenes 🔗 arbejde i stedet. Det er ikke småpenge!

Nu køber jeg også alt mit værktøj til cykelværkstedet hos E-Værktøj, og det fungerer glimrende. Nå ja – der er nogle få specialværktøjer, jeg ikke kan få der, men det er nu ikke meget.

Det er faktisk interessant at se på, hvor meget online handel og online services har ændret verden de senere år. Der er ikke mange af de gamle butikker med rejsebureauer tilbage, vel? Og mange banker lukker filialer i stor stil, fordi folk ordner deres bankforretninger på nettet i stedet.

Hvad med dig? Har du historier at fortælle om, hvordan du har ændret adfærd i takt med, at mere og mere sker på nettet?