Cykelbanditten kan vi lide

OG det behøver altså ikke koste spidsen af en jetjager, når du skal trille på landevejene. Kender du for resten det, at du står og kigger på 100 cykler, som alle ligner hinanden? – Hos Cykelbanditten finder flere gode cykler, som ikke ligner alle de andres og samtidig får du det også til markedets bedste priser.

Som de fleste andre, har jeg en travl hverdag og jeg vil helst kunne samle alle mine indkøb et sted – Uanset om det er online eller fysisk. Det kan jeg faktisk ved cykelbanditten. De har nemlig også alt i udstyr til min cykel eller sikkerhed.

I Danmark er cyklen et integreret transportmiddel og hos Cykelbanditten kan du altså finde en god og praktisk cykel, som kan leveres med ret hurtigt. Det synes jeg er en vigtig forudsætning, når vi nu bruger vores cykler så meget i hverdagen. Selvom der er hurtig levering, så er der også gratis fragt på køb over 500 kr., men det er jo for længst overskredet med en ny cykel i kurven.

Hos Cykelbanditten finder du cykler til hele familien. Lige fra junior cykler, citybikes til ladcykler og der er mange forskellige modeller, så er der er altså noget at vælge imellem.

Cykelentusiastens paradis

Du kender sikkert godt ordsproget ”Gå aldrig ned på udstyr”. Det gør Cykelbanditten i hvert fald, for udover de basale ting, som cykler, hjelme, låse osv., så kan du også bestille handsker, huer, Tasker, sko, briller og meget mere. Vi vil jo alle gerne være godt udstyret, når vi sætter os op på cyklen, så vi får de bedste cykelture. Så er du en vaskeægte cykelentusiast, så skal du nok finde en masse ”nice to have”-udstyr, du kan smide i kurven. Selvfølgelig stadig til nogle rigtig gode priser. Og skulle det knibe helt vildt, kan du jo tage et hurtigt kviklån som her for eksempel.

Er du heller ikke fortrolig med værktøj?

Indrømmet, der er ikke meget handywoman over mig, så det er lidt af en fordel at cyklen bliver leveret til min adresse og er stort set samlet ved ankomst. Du skal blot lige spænde pedalerne fast, som er ret nemt, når man lige kan finde en YouTube video på nettet fra Cykelbanditten, som viser hvordan man gør. Hvem har nogensinde kunne leve uden YouTube?!

Til Gengæld, hvis du er en haj til, at samle og vedligeholde din cykel selv, så kan du altså købe diverse dimser (ja, det hedder det – Jeg er jo ikke handywoman, vel?) til din cykel hos cykelbanditten, så du selv kan lave den.

Pas nu på din cykel

Når vi kører mange kilometer på vores cykler, så er det altså vigtigt, at cyklen er i orden og ikke fejler en masse. Det er både for sikkerhedens skyld, men det er også for din køreglædes skyld. Der er intet værre end at køre på en cykel, som er ved at falde fra hinanden. Cykelbanditten anbefaler også, at man får lavet et servicetjek på den. Det kan Cykelbanditten faktisk også hjælpe dig med! De har nemlig en række samarbejdspartnere med fysiske værksteder samt deres eget, som alle er beliggende i København.

Pas på din cykel, så kan det næsten blive en ven for livet!

De smarte cykler er altid de dyreste

Hver gang jeg skal kigge på ny cykel, så forelsker jeg mig altid i de dyreste cykler og jeg må slukøret gå hjem igen. Efter jeg har fundet Cykelbanditten, så kan jeg roligt købe cykler og udstyr til hele familien. – Og der går altså hurtigt en del til, når man har mange børn! De har super skarpe priser og så er der jo selvfølgelig mulighed for lige at gøre en god handel på deres restlager eller udsalg. Jeg er (som mange andre) altså virkelig glad for at kunne gøre en god handel.

Sommetider er der endda mulighed for at få rabatkoder til Cykelbanditten og når man har mistet sine cykellygter eller hjelm for 5. gang, så er det ikke så skidt at kunne få lidt rabat på deres ellers gode priser.

Her finder du dine rabatkoder

Jeg er sikker på, at mange af jer læsere kan følge mig i ovenstående, så I får altså lige mulighed for, at kunne finde jeres rabatkoder til Cykelbanditten også. Hos Rabatbanditten finder du et hav af rabatkoder, blandt andet til Cykelbanditten. De opdatere hele tiden, så hold da lige øje og se om du ikke kan gøre en god handel også 😉