Det bedste flysæde?

Hvilket sæde er bedst: vindue eller gang? Er du en vindues- eller gangsædeperson? Psykologer siger endda, at hvad du vælger, siger en hel del om din personlighed.

Dem, der ønsker et vinduessæde, siger, at udsigten og noget at sove op af er det, der afgør det for dem. De kan også godt lide at sidde der, fordi de ikke bliver forstyrret, når deres medpassagerer skal på toilettet.

Dem, der foretrækker et gangsæde, siger det er bedre, fordi de har let adgang til for eksempel toiletterne, kan gå og strække benene og har lidt ekstra benplads samtidig med, at de kan komme først af flyet. Det er også nemt, hvis du skal have noget fra din taske ovenpå. En ulempe ved gangsæderne er, at folk, der rejser alene, tit bliver spurgt af familier og par, om de kan skifte plads, så de kan sidde sammen.

Midtersædet

Der er kun en ting, de to er enige om – og de er, at de absolut ikke vil have midtersædet.

Der er også dem, der vælger hvilket sæde de foretrækker afhængig af tidspunktet, de flyver. Er det en natflyvning, kan et vinduessæde være en god ide. Du bliver ikke forstyrret, og du har noget at hvile din pude op af.

Gangsædet er det mest populære – især blandt dem, der rejser tit. Mere end 7 ud af 10 foretrækker gangsædet.

Gangsædet er mit valg

Personligt foretrækker jeg et gangsæde, og det er fordi, det gør mig mere uafhængig af at skulle forstyrre andre, når jeg skal på toilettet. Sidst jeg var ude at rejse, købte jeg billige flybilletter til Thailand rejsepriser.dk og var glad for mit valg – både af valg af sæde og af valg af site til at købe mine flybilletter, da jeg fik erstatning ved flyforsinkelse.

Se den service her: https://www.rejsepriser.dk/flyforsinkelse/

 

Hvilket sæde foretrækker du – og hvorfor?