Forældre der har fået blomster

Send blomster!

Nu er det den tid på året, hvor vi skal sige farvel til det. Vi skal sige goddag til det nye. Og vi har alle det sammen et håb om, at 2022 bliver bedre, end 2021 har været. 2021 har ikke været nemt for de fleste af os. Og som tilstanden er lige nu med rekordhøje smittetal i Danmark, så bliver det måske et trist farvel til 2021.

Opmuntring

Hvad kan du gøre for at muntre farvellet lidt op? Er der noget, du kan gøre, så dine forældre bliver glædeligt overraskede og kommer ind i 2022 med godt humør? Ok, en flaske champagne kan selvfølgelig få enhver person ind i en tilstand, hvor glæden hersker – men hvor overrislingen også sætter sine sure præg på humøret den første dag i 2022.

Et forslag er, at du ikke sender dine forældre en flaske champagne. Du skal derimod sende dem en smuk buket blomster. Og det skal du, fordi blomster er smukke. De er farverige. Det vækker godt humør i en mørk tid. Blomster dufter. Og det er da altid rart at bruge den første dag i det nye år i et hus, der dufter godt, af frisk luft og blomster. Dertil kommer, at blomster kan holde sig i mange dage. Hvor lang tid tager det for et par at drikke en flaske champagne? Fornøjelsen er større, hvis du giver dine forældre blomster.

Find en blomsterhandler

Så kom i gang! Find en blomsterhandler, der har blomsterudbringning på Amager, så du kan få sendt dine forældre en lille, men god gave. Og ja, udgiften til en smuk buket blomster er ikke større end udgiften til en god flaske champagne. Så kort sagt: Du har ingen undskyldninger for ikke at sende en buket til dine forældre. De bliver glade. Og du har vist dem, at du tænker på dem. Med kærlighed og omtanke.