Mødelokaler for alle

Selvom vi stadig er udsat for smitte af det her Covid-sars, eller hvad det nu hedder, så går livet altså videre. Med forsigtighed og mange forholdsregler. Mundbind er blevet en del af hverdagen. Håndsprit i små flasker er en almindelighed. Og pletter med beskeden om, at vi skal vente her, er almindelige i butikker og supermarkeder. Alligevel, så er der mange foreninger og organisationer, som fortsætter med at lave events. De overholder naturligvis reglerne.

Mange spørgsmål

”Må der være 50 eller 100 mennesker i det lokale?” Det er et spørgsmål, som jeg dagligt skal svare på. Mange gange. Der er nemlig mange organisationer, som stadigvæk gerne vil afholde events, hvor man er sammen fysisk.
Forleden havde jeg en samtale med en mand fra en forening. Det er sådan en forening for model-byggeri. De laver modeller af gamle skibe, flyvemaskiner, bygninger, brugsgenstande, som man kun kender fra forskellige museer. Han fortalte, at han havde fundet os via internettet.

Fandt mødelokaler online

Havde bare søgt med ordene: ”Mødelokaler København” og havde fundet os på https://mbkkursuslokaler.dk/moedelokale/. Han ville gerne vide, om vi kan stille nogle lokaler til rådighed til deres årlige møde, hvor der også er forskellige workshops.
Jeg fortalte, at vores mødelokaler vil være ideelle. Vi har små lokaler, hvor de kan få lov til at sidde og nørde med deres modeller. Naturligvis sagde jeg ikke, at de kan sidde og nørde. Jeg sagde, at de har mulighed for at leje små lokaler, hvor de, der vil, kan lave små eller store modeller. Alt efter, hvad de vil. Jeg fortalte ham også, at vi gerne bistår dem med at købe de rigtige materialer ind for dem, så de ikke behøver at transportere dem. Jeg kunne høre, at han blev rigtig glad for at få de informationer. Det er helt utroligt, hvor lidt der skal til, for at kunder bliver glade.

Fælles krav om mundbind

I det her tilfælde var det meget nemt for mig. Jeg skulle faktisk ikke gøre andet end at fortælle ham, at det eneste krav, vi har, er, at alle deltagere bruger mundbind, så længe de er indendørs. Skal de opholde sige udendørs, ja så må de godt tage deres mundbind af.
Jeg kunne faktisk høre et lettelsens suk i den anden ende af røret, da jeg talte med ham. Han var meget sød og havde en god humor. Fortalte mig forskellige vitser om mundbind. Jeg vil ikke gentage dem. Dels fordi jeg ikke kan huske dem alle sammen. Og dels fordi dem, jeg kan huske, – ja de er ikke helt stuerene.

Det korte af det lange er, at i næste uge skal vi afholde et event for model byggeri. Det bliver sjovt. Det er nyt for os. Og vi glæder os til at lære, hvad den slags mennesker har brug for, når de er sammen og glæder sig over forskellige kreationer. Det er det, som gør, at mit job er så dejligt. Jeg kommer jo i kontakt med alle mulige, forskellige mennesker. Den ene dag er det folk, der bygger modeller. Den næste er det ornitologer. Den næste igen er det akademikere, der brænder for økologisk landbrug og skal holde møder og konferencer.