Billige rejser til folket

Min veninde, som kommer fra Sydamerika, sendte mig en video via Facebook. Det var en fantastisk video, som viste flotte billeder taget med en drone fra de norske fjorde. Hun spurgte, om vi kunne tage derop til sommer, når hun kommer på besøg.
Det er en tanke, vi har leget med i en del år, så nu, hvor hun kommer, så tænker jeg, at vi sagtens kan tage et krydstogt op langs fjordene.

Fly til Bergen

Rejser på afbetaling her og nuJeg har derfor været inde og lede efter flybilletter til Bergen. Jeg tænker, at det er et godt sted at starte. Hvis vi kan få 7 dage på et cruise derfra, så vil det være fint. Engang i juli måned. Det passer også med min ferie. Min veninde kommer i 2 måneder, så hun er vist fleksibel, mht. hvornår vi tager derop.
Jeg tænker også, at det er bedst at komme derop i juli. Det vil stadig være sommer, og ikke alt for koldt.

Normalt tænker jeg på Norge som et skisportssted. Derfor har jeg aldrig besøgt landet i løbet af sommeren. Så det bliver spændende at komme dertil i sommerferien. Det må være et helt andet landskab end det snehvide skilandskab, jeg kender.

Billige flybilletter

Jeg har fundet nogle billige flybilletter derop. I slutningen af juli. Det må jeg huske at skrive til min veninde om i aften. Jeg vil helst ikke vælte hendes budget. Hun skal jo være her i Danmark i lang tid, så jeg tænker, at hun gerne vil kunne planlægge sin tur.

Det minder mig om, at jeg vist også lige er nødt til at kigge lidt på cruisepriser, så hun kan danne sig, et helt billede af, hvad en uge langs Norges fjorde vil koste. Gad vide, om hun egentlig har andre steder i Skandinavien, som hun også gerne vil besøge? Det skal jeg huske at spørge hende om. Jeg vil gerne hjælpe hende, og det er nemmere for mig at finde oplysninger, fordi jeg kan sproget.