Skadedyrsbekæmpelse

Svære skadedyr

Skægkræ er ikke helt nemme at komme af med. Ofte forsøger personer at løse huslige problematikker på egen hånd. Men når det kommer til de fleste skadedyr, så er det ikke ligeså let at komme af med problemet som det kan være med andre selvtillids-styrkende handyman opgaver i hjemmet. Ja, den triste sandhed for en sådan gør-det-selv type er at den eneste måde at komme af med skægkræ er at betale sig ud af det. Og med dette mener jeg for guds skyld ikke at rende i nærmeste indkøbscenter og skovle billige insektspray og og insektfælder ned i indkøbsvognen. Det er no-go.

Brug et firma

Du skal have professionel hjælp fra et skadedyrsfirma som besidder proper erfaring og de rette sprøjtecertifikater. Det er vitterligt den eneste måde du undgår at spilde dine surt tjente kroner. Kroner der kunne have gået til en effektiv og garanteret behandling af skægkræene. Kroner der kunne have givet sindsro. Det er i hvert fald den eneste løsning som ikke koster dig dumme penge, spildt tid og unødig stress da det i sandheden er et mareridt at prøve andre metoder. Nu skal jeg fortælle dig lidt om en sådan bekæmpelse af skægkræ – og sølvfisk for den sags skyld. Det fungerer således at du til at starte med kontakter din lokale skadedyrsservice. I dialog med disse erfarne fagmænd aftaler du en dato for behandling af dine skægkræ. Til info skal en sådan dialog gerne omhandle en behandling af 3 omgange med to til tre ugeres interval. Alt andet vil ikke komme ind og give fuld effekt.

Få en aftale i dag

Nu har du altså aftalt en dato for hvornår første behandling ud af tre skal foregå. Og vupti, så vågner du pludselig op på dagen – og hvad sker der så. Ja, så banker det før eller siden på døren og der står skadedyrsbekæmperen. Klar til at give den gas. Og du bør skam ikke stå i vejen, for han er kun kommet for at gøre sit arbejde hurtigt og effektivt. Derfor er der ikke altid tid til at forklare hele processen bag behandlingen, men den får du heldigvis serveret her. Og jeg tager selvfølgelig udgangspunkt i en ordentlig behandling, så du kender forskellen på en god og dårlig bekæmpelse af skægkræ. Behandlingen sker som sagt over tre omgange. Og i løbet af disse tre omgange vil der blive sprøjtet med et langtidsvirkende middel fordamper og bliver til små, nærmest usynlige, krystaller. Støvsug for guds skyld ikke under behandlingen forresten.

Limbehandling

Nå, ja. I anden omgang af behandlingen, bliver der lagt limfælder ud som er belagt med ja, lim. Lim og feromoner, som både tiltrækker og dræber skægkræ / sølvfisk. I nogle tilfælde sprøjtes der igen anden gang. Ved tredje og sidste behandling udlægges ædegift og evt. suppleres der med mere sprøjt og fælde-værk. Og de respektive behandlinger tager ikke lang tid af din dag. Skadedyrs teknikerne er ret så smidige og agile i deres gøren. Så for guds skyld… få nu bare bekæmpet de skægkræ i første omgang. Du kan efter at læse dette ikke bebrejde andre end dig selv hvis du vælger den uendelige handyman metode.